Dorpse gezelligheid

Buitengewoon Kernhem is onderdeel van de nieuwste woonwijk van Ede. Dit deelproject bestaat uit 36 woningen, onder te verdelen in diverse woningtypes. De woonwijk voelt aan als een dorpse, gezellige wijk, door de diversiteit in architectuur en ruimte voor groen. De auto's staan op verborgen parkeerplaatsen en de wijk is autoluw opgezet, waardoor het bij uitstek een wijk voor jonge gezinnen is. Je woont hier in een veelzijdige wijk, want naast de nodige voorzieningen heb je hier ook een groene ecozone. Op het kaartje hieronder zie je hoe de woningen gesitueerd zijn en waar de parkeerplaatsen te vinden zijn.

Situatiekaart

Hoge heren: volledige tweede verdieping

De hoge heren doen hun naam eer aan: doordat deze woningen een plat dak hebben, is de tweede verdieping volledig bruikbaar. Je verliest dus geen ruimte door een schuin dak. Op de tweede verdieping zijn daardoor nog 3 slaapkamers beschikbaar, waarmee het totaal op maar liefst 6 slaapkamers uitkomt! Ideaal voor grote gezinnen natuurlijk, maar ook als je graag een eigen thuiskantoor wilt of een hobby hebt die om een eigen atelierruimte vraagt. Naast drie slaapkamers vind je op de tweede verdieping ook een bergruimte met daarin plek voor de wasmachine en droger. Op de eerste verdieping is de luxe badkamer gesitueerd, met een fijne douche met deur, een wasbak, tweede toilet en een heerlijk ligbad. Op de begane grond is de lichte woonkamer te vinden, compleet met moderne open keuken. De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van kwalitatieve inbouwapparatuur. Via de woonkamer heb je doorgang naar je tuin, waar je met wat liefde en planten een leuke plek van maakt voor het hele gezin. Een gezellige bbq of een leuke speelplek voor de kids, zie je het al voor je?

Deftige dames: riant wonen in een twee-onder-één-kapwoning

In een van de 6 Deftige dames is het royaal wonen. Je hebt hier namelijk de beschikking over 142 – 146 m² woongenot, verdeeld over drie verdiepingen. Daarnaast heb je bij deze woningen een eigen garage en een tuin. De woonkamer is ruimtelijk en licht, en biedt naast een plekje voor een riante hoekbank ook plek aan de moderne open keuken. De keuken heeft een handige hoekopstelling en is uitgerust met kwalitatieve inbouwapparatuur. Van pannenkoeken tot driegangenmenu, je hebt alles bij de hand! Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en de comfortabele badkamer. Je hebt hier niet alleen een fijne douche, dubbele wasbak en een tweede toilet, maar ook een fantastisch ligbad. Zo kunnen de kinderen even goed schoonweken als ze vies thuiskomen van het ravotten met hun buurtgenootjes. En daarna lekker naar bed in hun eigen slaapkamer, want met drie slaapkamers en een vrij in te delen zolder creëer je voor ieder gezinslid een eigen plekje.

 

Heren aan het Veen: heerlijke eengezinswoning met tuin op het zuiden

In deze categorie komen 7 eengezinswoningen beschikbaar, waaronder twee hoekwoningen en 5 rijwoningen. Dit gezellige rijtje woningen heeft een gebruiksoppervlakte van 135 m² en een praktische indeling. De Heren aan het Veen hebben een traditioneel puntdak en er is één woning met een tuitdak. In elke geval heb je de beschikking over een ruimtelijke woonkamer, met een moderne open keuken in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van kwalitatieve inbouwapparatuur, zodat jij ieder culinair avontuur aankunt. Daarnaast heb je in de woonkamer natuurlijk de ruimte voor een gezellige zithoek, en vind je de doorgang naar de tuin. En met een tuin op het zuiden kun je je alvast verheugen op heerlijke zomermiddagen in het zonnetje! Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gelegen. De slaapkamers variëren in formaat, waardoor je de woning flexibel kunt indelen. Ook als je (nog) geen twee extra slaapkamers nodig hebt, kun je deze ruimtes goed benutten! Wat dacht je van een ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek, een fraaie garderobekast of een mooie yogaruimte? De zolder tenslotte is een open ruimte die je zelf naar behoeven kunt indelen. Bijvoorbeeld handig als extra opbergruimte voor seizoensspullen. Ook vind je er de aansluiting en plek voor je wasmachine en droger.

Duurzaam wonen in Kernhem

In Kernhem woon je in een moderne, duurzame woning. De woningen zijn volgens moderne richtlijnen gebouwd en zijn daardoor onder andere zonder gasaansluiting. Verwarming en koken gebeurt dus elektrisch. Een duurzame woning betekent ook een fijn woonklimaat met een comfortabele temperatuur in huis. De goede isolatie, triple glas en aansluiting op het warmtenet in combinatie met een efficiënte vloerverwarming zorgen daarvoor. Zo'n duurzame woning draagt niet alleen aan een beter klimaat, je geniet ook dagelijks van een fijne woonomgeving. Betere isolatie zorgt namelijk ook voor weinig geluidsbelasting in de woning en voor een zeer lage energierekening bij normaal gebruik. En dat zonder eigen investeringen.

Het gemak van huren

Een huurwoning geeft zekerheid en flexibiliteit. Je hebt geen onverwachte kosten aan groot onderhoud. Je hoeft niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En je woont in een moderne duurzame woning zonder daar zelf kosten voor te maken. Vaste maandlasten, lekker overzichtelijk dus! Het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen liggen bij de verhuurder. En gaat er eens iets stuk? Dan staan wij voor je klaar om het te repareren. Wil je graag flexibiliteit? Ook dan past huren goed bij jou. Je hebt een huurovereenkomst van minimaal 1 jaar, die daarna opzegbaar is per de eerste van de volgende maand + 1 maand opzegtermijn. Heb je nu een eigen woning en wil je zorgeloos wonen en meer genieten? Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van je woning geeft veel mogelijkheden. Een mooie reis, minder werken, vaker uit eten of van je hobby je werk maken? Hoe je je geld ook besteedt, in Kernhem woon je in een moderne groene wijk waar je ontspannen thuiskomt.