Een huurwoning met hoog opleverniveau

Dat je in Buitengewoon Kernhem een heerlijke ruime woning huurt die met aandacht voor duurzaamheid is gebouwd is zeker. Maar hoe kan zo’n woning er dan uitzien nadat hij volledig is ingericht? Omdat het om nieuwbouwwoningen gaat, is het niet mogelijk om zomaar even binnen te kijken. Om je alvast een beeld te geven van je toekomstige woning, vind je op deze pagina informatie over het opleverniveau van de woningen. De beelden op deze pagina dienen puur ter illustratie. Mochten er afbeeldingen van een modelwoning beschikbaar komen, dan worden deze natuurlijk op de website gepubliceerd.

De woningen worden opgeleverd met een complete badkamer en keuken met inbouwapparatuur. De wanden van de woonkamer, hal, slaapkamers, zijn voorzien van behang in een neutrale kleur. Het plafond heeft spuitwerk. De wand in het toilet boven de tegels (vanaf 1,35 meter hoog) heeft ook spuitwerk. De vloeren zijn nog niet van vloerbedekking voorzien, dat leg je als huurder zelf. Het leggen van een laminaatvloer is toegestaan, mits deze geschikt is voor vloerverwarming (op de begane grond). Je mag de wanden zelf behangen of van een gezellig kleurtje voorzien, maar mocht je de woning verlaten dien je deze weer in de oorspronkelijke staat terug te brengen.

Volledige keuken

In je woning in Buitengewoon Kernhem kun je tijdens het koken genieten van je moderne en complete keuken. Aangezien de woning geheel gasloos wordt opgeleverd, is de keuken voorzien van een inductiekookplaat. Dat is niet alleen energiezuinig, maar ook veiliger doordat er geen vlammen zijn. Gezellig samen in de pannen roeren dus! Verder is de keuken uitgerust met een afzuigkap, een vaatwasser, oven met geïntegreerde magnetron en koel- / vriescombinatie. Alle inbouw apparatuur is van ATAG. De tijdloze uitstraling van de keuken met haar witte kasten en zwart composiet blad leent zich goed voor aanpassingen aan jouw eigen interieur stijl. Doordat het een open keuken is, ontstaat er een naadloos geheel met de woonkamer. Zo houd je zicht op je spelende kinderen in de woonkamer. Of helpen ze juist graag mee in de keuken? Ook gezellig: uitgebreid kokkerellen terwijl je vrienden alvast van een tapasplankje en een glas wijn genieten aan de eettafel.

Woonplezier voor alle leeftijden

Autoluw en groen wonen in Buitengewoon Kernhem is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Op avontuur in de directe omgeving, spelen met kinderen uit de buurt, kunstwerken maken op de stoep. En als ze dan bemodderd en voldaan weer thuiskomen, vol verhalen en met verborgen schatten, is er ruimte om tot rust te komen. Want met drie verdiepingen is er voldoende ruimte is om een eigen plekje te creëren voor ieder gezinslid. Een fijne lichte slaapkamer, ingericht naar eigen smaak, waar het heerlijk spelen, lezen en slapen is. Comfortabel verwarmd en de badkamer om de hoek. Fijn voor 's avonds, want na het badderen of douchen en tandjes poetsen liggen ze zo in bed!

In bad of onder de douche?

In Buitengewoon Kernhem heb je de keuze. Want in de badkamer heb je zowel een heerlijk ligbad als een aparte douche met luxe douchewand en deur. De luxe afwerking met Mosa tegels, wasbak met planchet en spiegel en tweede toilet maken de wellness ervaring compleet. In de twee onder een kap woningen heb je een duowastafel met twee kranen, zonder planchet. Op de vloer liggen antraciete vloertegels, de wanden zijn met hoogglans witte tegels bedekt tot aan het plafond. Door deze moderne en neutrale stijl maak je er in een handomdraai een ruimte naar jouw smaak van.

Genieten van de buitenlucht

Jouw woning in Kernhem komt met een eigen tuin. Wat een genot! Je maakt er eenvoudig een heerlijke plek van om samen te ontbijten, een fijne speelplek voor de kinderen of om te genieten van het zonnetje met een goed boek. De tuin wordt opgeleverd met een betegeld terras van circa 2,50 meter diep en 5 meter breed en een looppad naar de houten berging achter in de tuin. Ter hoogte van de bergingen en bij de garage van de 2-1 kap woningen komt een dubbele rij tegels. Ter hoogte van het terras, tussen de tuinen, komt een erfafscheiding: een houten privacyscherm van 1,8m hoog. Aan het einde van de tuin wordt een gaashekwerk met hedera (klimop) en een houten poort geplaatst.