Buitengewoon wonen in Ede

Buitengewoon Kernhem is onderdeel van het nieuwbouwproject Kernhem: de jongste woonwijk van Ede. Hiervan zijn 16 duurzame huurwoningen beschikbaar voor de verhuur. In deze bijzondere groene wijk komen bos, landschap en stad samen. Met een ecozone in het noorden krijgt de natuur de ruimte, en ook in de wijk is veel ruimte voor groen. Duurzaamheid staat hier hoog op de agenda. Regen- en afvalwater wordt bijvoorbeeld gescheiden, de wijken zijn autoluw opgezet en de woningen goed geïsoleerd. De zonnepanelen en triple glas doen daar nog een schepje bovenop, met een energielabel van A+++ als resultaat. De lage energielasten zijn hiervan een mooie bijkomstigheid!
Meer over Buitengewoon Kernhem
16 duurzame eengezinswoningen
127 - 140 m2 woonoppervlakte
Moderne complete keuken
Comfortabele badkamer met ligbad
Voorzien van zonnepanelen
A+++ energielabel

Impressie

In Kernhem huur je een hoogwaardig afgewerkte eengezinswoning. De keuken is voorzien van moderne apparatuur, in de badkamer met ligbad kom je helemaal tot rust. Ga je mee met de groene Scandinavische woontrends of houd je juist van uitbundig en kleurrijk? Met jouw eigen meubels en aankleding voel je al snel helemaal thuis.

Inschrijvingen gestart!

Heb jij interesse in een van de woningen in Buitengewoon Kernhem? Wacht dan niet te lang! Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Meteen aan de slag? Klik dan rechtsboven op 'Direct inschrijven'. En wie weet, overhandigen we aan jou de sleutel op 27 maart 2020!
Nog beschikbare woningen
Locatie
Kernhem ligt aan de noordwest kant van Ede. Grenzend aan de Hoenwaard en Veenwoud wordt het deelproject Buitengewoon Kernhem gerealiseerd. Door de gunstige ligging ten opzichte van de A30 ben je met de auto snel op pad. In Arnhem ben je al met een half uurtje rijden, Utrecht en Amersfoort zijn tien minuten verder. Wil je met het openbaar vervoer? Kernhem heeft een verbinding met NS station Ede-Wageningen en Veenendaal-De Klomp via een buslijn. Als natuurliefhebber zit je hier goed. Je woont hier namelijk omringd door mooie natuurgebieden, uitgestrekte weilanden het Edesche Bosch en vlakbij het Nationale Park de Hoge Veluwe. Wandelen, geocaches lopen, mountainbiken of naar de pluktuin, het buitenleven roept!

Duurzaam wonen

In Kernhem woon je in een moderne, duurzame woning. De woningen zijn volgens moderne richtlijnen gebouwd en zijn daardoor onder andere zonder gasaansluiting. Verwarming en koken gebeurt dus elektrisch. De zonnepanelen op het dak helpen om in de elektriciteitsbehoeften te voorzien. Een duurzame woning betekent ook een fijn woonklimaat met een comfortabele temperatuur in huis. De goede isolatie, triple glas en aansluiting op het warmtenet in combinatie met een efficiënte vloerverwarming zorgen daarvoor. Zo'n duurzame woning draagt niet alleen aan een beter klimaat, je geniet ook dagelijks van een fijne woonomgeving. Betere isolatie zorgt namelijk ook voor weinig geluidsbelasting in de woning en voor een zeer lage energierekening bij normaal gebruik. En dat zonder eigen investeringen.
Meer lezen